Ηλεκτρονικά Καταστήματα e-shop

Ηλεκτρονικά Καταστήματα e-shop

Τι είναι το e-shop και σε ποιους απευθύνεται;

Το e-shop χρησιμοποιείτε από εταιρείες ή ελεύθερους επαγγελματίες για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω internet.

Το βασικότερο ίσως εργαλείο μιας εταιρείας ή ενός καταστήματος για να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του στο διαδίκτυο είναι το e-shop. Μια ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα e-commerce που επιτρέπει στις εταιρείες και τους επαγγελματίες να δειγματίσουν τα προϊόντα τους και να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους online.

Και οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ, οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες είναι σε θέση να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τις επισκέψεις και τις αγορές καθώς και να κρατούν στοιχεία για την αποθήκη, την διαθεσιμότητα και των αριθμό κάθε είδους. Μπορούν να προσθέτουν, να διαγράφουν ή να τροποποιούν τα προϊόντα τους. Να φορτώνουν φωτογραφίες και βίντεο για την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Ακόμα μπορούν με την βοήθεια του internet marketing να προωθήσουν και να διαφημίσουν με τον αποτελεσματικότερο τρόπο το e-shop, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

Τα οφέλη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών

Ο σύγχρονος αυτός τρόπος διεύρυνσης της πελατειακής βάσης της επιχείρησης και μεγιστοποίησης των κερδών της είναι παράλληλα σχεδόν ανέξοδος και με άμεσα αποτελέσματα. Η διαχείριση ενός e-shop καθώς και η συντήρηση του δεν έχει κάποιο υπολογίσιμο κόστος μπροστά στα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που δίνει. Είναι μια επένδυση, προέκταση της επιχείρησης που σε βάθος χρόνου θα φέρει τα αποτελέσματα και θα εκπληρώσει τους στόχους.

Με την βοήθεια ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) η επιχείρηση θα μπορέσει να αυξήσει το πελατειακό κοινό της. Το e-shop ωφελεί και την επιχείρηση και τους πελάτες. Τα οφέλη της επιχείρησης είναι η αύξηση της ζήτησης, η μείωση του κόστους σε πωλήσεις και προωθητικές ενέργειες. Τα οφέλη των πελατών είναι οι χαμηλότερες τιμές πώλησης, οι μεγαλύτερες επιλογές, η καλύτερη πληροφόρηση και η 24ωρη διαθεσιμότητα.